Colloïdaal Zilver Een Natuurlijk Antibioticum

Gepubliceerd feb. 28, 22
6 min read

Colloïdaal Zilverwater Is Nanotechnologie Pro Leven

en na 3 a. m. of 4 a. m. in de zomermaanden. Minstens 15 minuten per dag meerdere keren per week volstaan om u een licht bad van nuttige zonnestralen te geven. De zonnestralen in de wintermaanden zijn niet zo sterk, en een verblijf in de zon kan iets langer zijn.

Onthoud, dierbaren, degenen onder jullie die stevig op weg zijn en in staat zijn om de Diamantdeeltjes van Schepperslicht te trekken en ze vervolgens met de wereld te delen door liefdevolle intentie, zullen veel meer voordelen halen van de Zon, omdat jullie in staat zijn om de hogere en ook krachtigere en nuttigere essentie te absorberen uit de zonnestralen - het volledige spectrum metatron licht genoemd.

Weet dit, dierbaren, jullie bevinden je in de laatste stadia van een speciale eenheid van tijd, en jullie zijn allemaal onderworpen geweest aan een uniek systeem van regels. Totale vrije wil werd gezien als een groot geschenk; maar het werd een grote last toen de mensheid zonk in het brede spectrum van dualiteit, wat resulteerde in groot lijden en pijn.

Authentiek Colloidaal Zilver

Het is tijd om te bemiddelen. Er zal een Goddelijke Bedeling zijn voor degenen die streven naar zelfbeheersing, en de spirituele hiërarchie en het koninkrijk van engelen zijn gemachtigd om alle hulp te verlenen in het kader van de Kosmische Wet.' De wet van genade bestaat als de hogere frequenties van de Karma Wet en wordt voortaan toegepast op de opkomende groep van werelddienaren en de kandidaten en de discipelen op het Ascentiepad.

Een nieuwe uitgebreide cyclus van schepping is aan de gang, jullie allemaal die strevennaar een United State Consciousness te bereiken worden benoemd tot mede-scheppers van de toekomst. Als een straal van Gods licht, is jullie Goddelijke Missie het uitbreiden van de grenzen van Gods bewustzijn. Je doel is om een meester van manifestatie te worden, om te putten uit de essentie van de schepping, om het te activeren in je Heilige Hart, en om de substantie van God te vormen in een eindeloze verscheidenheid aan vormen door bepaalde gedachten uit je Heilige Geest.

Jij, de wayhands, bent de hoop van de toekomst. Verschil tussen Ionisch en Colloïdaal zilver. U legt de basis voor een nieuwe sociale orde. Het is uiterst belangrijk dat u het middenpad bewandelt. Een zelfmeester kiest geen partij, is noch voor noch tegen de conflicten die momenteel in de wereld woedt. Wat is Colloïdaal Zilver water?. Je persoonlijke kracht is het meest effectief als je gecentreerd blijft in je Heilige Hart en je geleid wordt door je wijsheid van de Heilige Geest.

Zilverwater : Een Natuurlijk Antibioticum

Geneeskrachtige Werking Van Zilver Is IndrukwekkendColloidaal Zilver - Zilverwater

Als je actief op zoek bent naar verlichting en ernaar streeft om terug te keren naar evenwicht en harmonie binnenin, is het belangrijk dat je je bewust wordt van bepaalde karmische beperkingen die je ziel heeft geaccepteerd als een leerervaring in dit leven - Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph. Er zijn bepaalde beperkingen en voorwaarden die niet kunnen worden veranderd, en de les is om ze gracieus te accepteren en te streven naar de hoogste kwaliteit binnen de grenzen die je wordt opgelegd; niet als straf, maar als een manier om vervormde energieën en denkpatronen in evenwicht te brengen.

Je bent geschapen om een Meester van Manifestatie te worden, een medeschepper met door God gegeven vermogens. De eerste fase is om te beseffen dat je een geniale potentieel hebt geprogrammeerd in je DNA en een breed scala aan talenten en vaardigheden. Voordat je geïncarneerd wordt, heb je een reeks omstandigheden gekozen met speciale vaardigheden die toegankelijker zijn dan andere.

Jullie moeten toegang hebben tot de hogere dimensionale vlakken van de hersenen om contact te maken met jullie zielzelf en de wezens van de hogere rijken. Je hersenen bestaan uit vele niveaus van bewustzijn. De lagere hersenen en de drie lagere chakra's zijn het rijk van het dier-menselijk bewustzijn van de mensheid.

Mix Van Echt Colloidaal Zilver

Overleving en het ego-wishing lichaam zijn onder de controle van massa gedachten / verlangens en vormen dus het heersende beeld van de werkelijkheid. De focus ligt op de uiterlijke, materiële wereld en op de dienstbaarheid aan het zelf. Terwijl je bewustzijn naar het middelste niveau van hersenactiviteit gaat, begin je met het proces om een spiritueel-mens te worden en je emotionele aard beweegt langzaam omhoog om het hart en de keel chakra te absorberen.

Een student op het pad moet het astrale vlak doorkruisen en controle krijgen over het emotionele/astrale lichaam en de lagere natuur (de drie lagere chakra's), die de weg zullen openen naar de verfijnde frequenties van kosmische waarheid door jullie Hogere Zelf, Gidsen, Leraren en Engelenhelpers (Colloïdaal Zilverwater - Tussen Dier en Mens). Onschadelijkheid in gedachte, woord en akte met gerichte observationele capaciteiten zijn belangrijke kenmerken van een zelf-meester.

Colloïdaal Zilver: Een Gift Van De Natuur.Colloïdaal Zilver 20 Ppm Vloeibaar 500ml

Het is belangrijk dat jullie begrijpen dat als jullie frequentiepatronen (of jullie zielslied) fijner worden, jullie houding en begrip zal aansluiten bij de hogere bewustzijnsniveaus. Jullie etherische lichaam zal ook veranderen en zal reageren op hogere Goddelijke Energieën - Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp Nph. Dienstbaarheid aan het Zelf zal geleidelijk veranderen in een verlangen om Zijn Goddelijke Missie te vervullen en in groepen te dienen.

Colloïdaal Zilverwater - Ondersteunend Bij Ontsteking En Irritatie

Het heet Antakarana in het oude esoterische onderwijs en tegenwoordig de regenboogbrug. Om terug te keren naar meesterschap, moet je leren om de drie aspecten van je mentale aard te gebruiken: de hersenen - de geest - de ziel. Jullie moeten ook de vervormingen van het onderbewustzijn verduidelijken en het bewuste bewustzijn afstemmen op jullie ziel zelf, zodat de wijsheid van jullie ziel en jullie Hogere Zelf door jullie vier-onderlichaam systeem kan beginnen te stromen.

Ionisch Colloïdaal Zilver 500mlGeneeskrachtige Werking Van Zilver Is Indrukwekkend

Het bestaat uit Goddelijke Essentie. Je bent een vonk/fragment van de Allerhoogste Schepper. Je hebt latente krachten die ontwikkeld moeten worden. Er is een grote behoefte aan de mensheid om haar spirituele geheugen op te frissen en de krachten van een Meester van Licht te ontwikkelen. De Antakarana bestaat uit zijrivieren of stromen van licht, die uiteindelijk de verbindingen tussen de vele facetten van het Zelf en je God-Zelf / I AM-Present zullen versterken en vergroten.

Zoals we jullie hebben verteld, wordt jullie onderbewustzijn bewust, en jullie bewuste geest opent zich voor de wijsheid van jullie superbewustzijn, die de mysteries van het universum bevat. Dierbaren, we zien het licht zich verspreiden en op vele plaatsen in de wereld aan kracht winnen. We zien ook je groeiende charisma en invloed, en je maakt een positieve indruk op meer levens dan ooit tevoren.

Colloidaal Zilver Water-colloidal Silver-immuun Supplement

We hebben nu krachten verenigd, en we zijn en zullen altijd onoverwinnelijk zijn, want we vervullen een Goddelijk Mandaat van onze Vader-Moeder God. Eeuwige liefde, bescherming en zegeningen zijn van jou, nu en voor altijd. Colloidaal Zilverwater. Ik ben aartsengel Michael, Link naar de website: Afbeeldingen van Marcelius .Dit kristal helpt je om open en eerlijke gesprekken te voeren met anderen, vooral met mensen die je onbehulpzaam, grof of beledigend vindt. Chrysocolla bezit een zachte, moederlijke energie die je helpt woede en frustratie los te laten. Door met chrysocolla in een natuurlijke omgeving te zitten, ontwikkel je een band met en krijg je begeleiding van Moeder Natuur.

Meer van Goede

Navigation

Home

Latest Posts

Nano Zilver

Published Nov 04, 22
6 min read

Colloidaal Zilverwater 15ppm - Bestellen

Published Oct 24, 22
6 min read